donderdag 9 september 2010

Photobucket

Gisteren wilde ik een foto toevoegen aan mijn blogpost over Beeld en Concept. Ineens bleek een foto die ik had toegevoegd verwijderd te zijn. Dit om een reden die ik niet begreep, gezien er precies een zelfde foto in dat album zat en deze foto's absoluut geen geweld of naaktheid of iets wat de terms of use van photobucket zou kunnen 'violaten'. Ik heb er een e-mail over gestuurd, ontdekte ineens dat er in ieder geval nog een afbeelding was verwijderd (maar dan van vorig jaar, het was een studie van een naaktmodel in houtskool, ook hier gold dat er meer van dergelijke afbeeldingen in diezelfde map stonden), toen kreeg ik een bericht dat er naar gekeken zou worden en dat alle niet kloppende 'moderating' op mijn account zou worden rechtgezet.
Vandaag staat de afbeelding weer terug waar hij hoort te staan.
Zojuist kwam ik erachter dat er ondertussen nog een afbeelding in die andere map is verwijderd. Een naaktstudie in houtskool. In een NIET provocerende houding. Echter begrijp ik het ook wel, alleen is het frustrerend want hoe moet ik dergelijke tekeningen dán op mijn blog zetten?? Via een pornosite? :S
Maar goed. Dat is van vorig jaar, we zien wel hoe het verder gaat. Ik ben benieuwd.

Conclusie: Wees gewaarschuwd dat er in mijn blogposts af en toe rode afbeeldingen kunnen voorkomen (een afbeelding vervangend) met de tekst 'this image of video violated our terms of use'. Denk er dan wel bij na dat het niet een of ander vreselijk iets was ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten